top of page

ASIAKASKOKEMUKSIA

"Kiva kun on kuntosali vain naisille, mukava ja kotoisa ilmapiiri ja ohjaajat ryhmäliikuntatunneilla kuin henkilökunta vastaanotossa aivan huippuja. Erittäin hyvin ajateltu +60 vuotiaiden ryhmäliikunta, joka arkipäivälle jotakin ja useina päivinä monta jumppaa, joihin voit osallistua, vaikka olisit vanhempi leidi" Eila 66v.

"Ladylla meno on parasta ikinä! Hyvät ja monipuoliset kuntosalilaitteet sekä ryhmäliikuntarjonta. Ihana henkilökunta sekä ilmapiiri. Joka päivä tarjolla tuoretta kahvia arkisin sekä Annen maukasta puuroa tiistai- ja torstaiaamuisin. Saunoissa on ihana rentoutua tuntien jälkeen ja ihanaa ettei tarvitse kantaa mukana omia pesuaineita. Yli kymmenen vuoden kokemuksella paras paikka ikinä." Tuija 72v.

"Ihana paikka ja ilmapiiri! Loistava tarjonta niin ryhmäliikuntatunteja, virtuaalitunteja kuin muitakin hyvinvoinnin palveluita. Monipuolinen kuntosali mahdollistaa kovemmankin treenin. Tärkeä osa arkeani!" Siru 27v.

"Henkilökunta on ihan paras, treenikahvit voi napata messiin ja salin tunnelma on ihanan kotoisa! Hyvä valikoima laitteita ja osaavat PT:t auttaa" Auri 28v.

"llmapiiri on lämmin ja palvelu ollut erinomaista, henkilökunta ottaa avosylin vastaan ja ehtii tarvittaessa vaihtaa muutaman sanankin. Tänne on aina mukava tulla treenaamaan." Katri 51v.

"Hyvän kokoinen paikka, monipuolisesti löytyy jumppia ja kuntosalikin hyvin varusteltu. Parasta kuitenkin paikan henki; mahtava henkilökunta muita asiakkaita unohtamatta. Palautteisiin reagoidaan mielestäni nopeasti ja palautetta myös pyydetään.Täällä viihtyy pidempäänkin. Ja tietysti somen käyttö kelle se on luontevaa" Tuija 59v.

bottom of page