top of page

ETÄVALMENNUS

Etävalmennus on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat edetä valmennuksessa itsenäisemmin tai matkustat paljon. Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saavutat tavoitteesi ja tai pidät yllä kuntoasi turvallisesti sekä monipuolisesti missä ja milloin tahansa ammattilaisen johdolla.

Etävalmennuksen voit toteuttaa täysin kotoa käsin. Valmennuksen aikana olet yhteydessä valmentajaasi sinulle sopivalla ja helpolla tavalla, kuten puhelimitse ja tai sähköpostitse. Sinun ei tarvitsetarvitse hankkia koko kuntosalin välineistöä kotiisi, vaan harjoitusohjelmat laaditaan niiden välineiden mukaan, joita sinulta jo löytyy. Halutessasi voit hankkia pienvälineistöä tukemaan harjoituksiasi, kuten vastuskuminauhoja, joita löytyy edullisesti lähes jokaisesta tavaratalosta.

Valmennukseen kuuluu aina henkilökohtainen alkukartoitus, jossa yhdessä personal trainerin kanssa käydään läpi tavoitteesi sekä rajoitteesi, jotta saat juuri sinulle suunnitellun harjoitusohjelman. Kehitystäsi seurataan vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ja voit koska tahansa ostaa itsellesi täydennyskertoja tukemaan turvallista liikkumistasi.

Lady Salus personal trainer Anne
Mother and Baby
Fitness App

PERUSPAKETTI ETÄVALMENNUKSEEN

Paketti sisältää

  • Alkukartoituksen

  • Yhden henkilökohtaisen treeniohjelman kuukaudessa

  • Personal Trainerin säännöllisen tuen puhelimitse

Hinta

Peruspaketti on aina kahden kuukauden mittainen valmennus, jotta sinun on mahdollista saavuttaa tavoitteesi turvallisesti sekä tuloksellisesti.

Valmennuksen hinta VAIN 129€/kk

Voit ostaa koska tahansa itsellesi lisätapaamisia peruspakettiin edulliseen hintaan vain

50€/ 60min. 

Jos kaipaat ravintoneuvontaa, saat ravintoneuvonnan peruspaketin lisäksi edullisesti vain

99€ (norm. 139€)

Jätä yhteydenottopyyntö tästä ja valitsemasi Personal Trainer on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja kertoo sinulle lisää valmennuksesta.

Varaa aikasi ilmaiseen alkukartoitukseen ja päätä sen jälkeen onko etävalmennus sinun juttusi. Veloitukseton alkukartoitus ei velvoita sinua ostamaan personal trainer palveluita! Valitsemasi personal trainer on sinuun ensin yhteydessä ja tämän jälkeen päätät jatkosta. Saavuta tavoitteesi missä vain- kysy rohkeasti lisää!

Ilmainen alkukartoitus
bottom of page