top of page

ladyn ilmaiset puistojumpat
uimahallin nurtsilla 3.5.-9.8.21

Sydämellisesti tervetuloa Lady Saluksen ilmaisiin puistojumppiin uimahallin nurtsille.

 

Pandemiatilanteen vuoksi puistojumppiin sitovat ennakkoilmoittautumiset alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Peruutukset tunneille sähköpostitse jarvenpaa@ladysalus.fi.

Joka maanantai nautimme personal trainer Toni Nybergin kahvakuula- tunnista, jonne voit pyytää Tonia tuomaan yhden tarvitsemasi kahvakuulan lainaan. Kirjaa ilmoittautumislomakkeen 'lisätietoja' kenttään, jos kaipaat kuulaa lainaksi ja kuulan koko (6kg, 8kg, 10kg, 12kg tai 16kg)

Keskiviikkoisin vaihtuvissa tunneissa tarjolla kuntokaratea, pilatesta ja RVP:tä (reisi- vatsa-pakara). Pilates ja RVP tunneista vastaa FysioLinkin ammattitaitoiset fysioterapeutit: Meiju, Anniina ja Anu.

Kurkkaa lisää FysioLinkin henkilökunnasta sekä kattavista palveluista 

https://www.fysiolink.fi/

Kaikille tunneille tarvitset mukaasi jonkin maton / alustan. Jos sinulla ei ole jumppamattoa, voit napata vaihtoehtoisesti ison kylpypyyhkeen matoksi / alustaksi. Juomapullo kannattaa myös varata mukaan sekä lenkkarit jalkaan.

Tänä vuonna sateen sattuessa on puistojumpat peruttu.

Lady Salus puistojumpat 2021

ILMOITTAUDU MUKAAN PUISTOJUMPPIIN

Jos et pääsekkään osallistumaan puistojumppaan,

muista peruuttaa osallistumisesi sähköpostitse jarvenpaa@ladysalus.fi

Ilmoittautumalla puistojumppiin hyväksyt, että voimme lähettää sinulle sähköpostia ja tekstiviestejä liittyen puistojumppiin ja pandemiatilanteeseen sekä saatamme tiedottaa ajankohtaisista asioista, tapahtumista, uusista palveluista sekä mahdollisista tarjouksista. Käsittelemme asiakastietojasi huolellisesti, emmekä luovuta asiakastietoja toimintamme ulkopuoliseen käyttöön tai muihin erillisiin markkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa niin halutessasi.

tervetuloa mukaan! nähdään uimahallin nurtsilla!

bottom of page