WhatsApp%2520Image%25202020-05-04%2520at

LADY SALUS- naisten oma liikuntakeskus

Lady Salus on naisille suunnattu hyvinvointikeskus, jonne sinun on helppo tulla ja aloittaa ikää tai kuntoa katsomatta! Apunasi alan ammattilaiset.

Meillä liikut juuri sellaisena kuin olet-  ilman aikaisempaa kokemusta tai aktiiviliikkujana!

Nuorimmat kuntoilijamme ovat juuri täyttämässä 15 vuotta ja ikinuoret Ladyt 60+ ryhmässä kuntoilevat  yli 80-vuotiaita reippaita Ladyja, eli ikä ei ole meillä kynnyskysymys. Omalla kulkukortilla liikkuminen mahdollistaa kuntoilun ilman aikatauluja aamuvarhaisesta yömyöhään! Meillä et ole sidottu aikatauluihin, vaan arjen kiireiden keskellä tulet kuntoilemaan juuri silloin kuin sinulle sopii, vaikkapa lapsesi harrastusten aikaan tai ennen töitä tai suoraan töiden jälkeen. Meiltä löydät kaikille kaikkea! 

Kattavan ryhmäliikunnan, monipuolisen kuntosalin sekä laadukkaiden virtuaalituntien lisäksi Ladyn asiakkaana sinulla on käytössäsi:
- personal training -palvelut
- tanita-kehonkoostumusmittaus
- infrapunasaunat
- solarium

- 3D ProDelux-hierontatuolit
- uudistettu sauna mahtavassa remontoidussa kylpytilassamme
- Shamppoot, hoitoaineet, suihkusaippuat, deodorantit
- veloitukseton liikuntaneuvonta personal trainerin kanssa
- lastenhoito – reilussa 100 m2 lasten toiminnallisessa lastenhoitotilassa

- Järvenpään Kunto Saluksen palveluiden käyttöoikeus vain 10€/kk lisähinnalla
- Järvenpään Sisu Gymin kuntosalin käyttöoikeus

Ikäraja keskukseemme 15-vuotta täyttävä, eli sinä vuonna kun täytät 15 saat liittyä jäseneksemme.

Monipuoliset ryhmäliikuntatuntimme tarjoavat kattavasti eritasoisia  kehonhuoltotunteja, lihaskuntotunteja sekä aerobisiatunteja. Tunneille pääset mukaan ilman ennakkovarauksia (ellei toisin mainita) ja näin pystyt nauttimaan lempi tunnistasi / tunneistasi pienelläkin varoajalla.  

Ikinuorille  meillä on tarjolla paljon laadukkaita ohjattuja tunteja kuten Ikinuoret Ladyt 60+ ryhmäliikuntatunnit, Ikinuoret Ladyt 60+ kiertoharjoittelu kuntosalilla, LAVIS- lavatanssijumppa sekä paljon muuta. Nämä tunnit nyt pandemian ajan tauolla paitsi torstai aamun Ikinuoret ladyt 60+ tunti klo 11:00.

Katso ajankohtainen kattava ja monipuolinen ryhmäliikunnan aikataulu kohdasta RYHMÄLIIKUNTA.

Räätälöi oma asiakkuutesi helposti kurvaamalla HINNASTO välilehdelle ja siitä verkkokauppaamme . Meillä maksat vain niistä palveluista joita käytät sekä niin pitkään kuin itse haluat. Ikinuorten sekä opiskelijoiden omat hinnastot löydät hinnastovälilehden alavälilehdiltä.

Ehdit käydä kerran viikossa tai satunnaisesti silloin tällöin? Tällöin sinun kannattaa valita Ladyn kertakortti.

Kertakortti on mainio tapa liikkua oman aikataulun mukaisesti, kun arjessa on oman liikkumisen lisäksi tuhat ja muuta asiaa hoidettava.

10x kortti > voimassa kolme kuukautta

25xkortti > voimassa kuusi kuukautta

Kortti maksetaan kertamaksuna Ladyn vastaanottoon ja kortti päättyy automaattisesti, ei erillistä irtisanoutumista. Ensimmäisellä latauskerralla 10€ avainkorttimaksu. Yksi kerta on ohjattu ryhmäliikuntatunti, jonka jälkeen saat jäädä kuntosalille, virtuaalijumppaan, hieroviin tuoleihin sekä tietenkin saunomaan. Jos menet kahteen ohjattuun jumppaan saman päivän aikana, tämä on kaksi kertaa.

Lue lisää kertakorteistamme kohdasta KERTAKORTIT.

Henkilökuntamme auttaa sinua aina vastaanoton aukioloaikoina ja vastaanoton ollessa suljettuna autamme sinua sähköpostitse jarvenpaa@ladysalus.fi. Ole rohkeasti yhteydessä, olemme sinua varten!

Vastaanottomme palvelee 31.8.-5.12.2020

Maanantai 11-19

Tiistai 10-18:30

Keskiviikko 12-19

Torstai 10-18

Perjantai 10-14

La & Su suljettu