KERTAKORTIT

Yhdistelmä kertakortilla pääset treenille vuoden jokaisena päivänä klo 4-23 (24). Yhdellä treenikerralla voit käydä salilla sekä yhdessä jumpassa, jonka jälkeen käytettävissäsi on sauna, hierontatuolit ja infrapunasaunat. Käytössäsi on myös keskuksen virtuaalisalit.

KERRAT

Lady Salus 10xkortti
Lady Salus 25xkortti

Kertakortit yhdistelmänä

Kertakortti sopii treenaajalle, joka käy esimerkiksi tietyllä viikkotunnilla tai kerran viikossa kuntosalitreenillä. Saatavilla on 10x ja 25x kertakortit, pelkästään salille tai salin ja jumppien yhdistelmäkorttina. Kertakortti ladataan kulkuavaimelle, jonkta hinta on 15€ ensimmäisen latauksen yhteydessä.

10x voimassa 3kk

25x voimassa 6kk

Lisäaikaa on mahdollista hankkia 14vrk sisällä alkuperäisestä päättymisestä 5€/vko hintaan.

Klikkaamalla tuotetta pääset suoraan verkkokauppaan!

kertakortit salille

Lady Salus 10xkortti kuntosali
Lady Salus 25xkortti kuntosali

Salin kertakorteilla pääset treenille vuoden jokaisena päivänä klo 4-23 (24). Yhdellä treenikerralla voit käydä salilla, jonka jälkeen käytettävissäsi on sauna, hierontatuolit ja infrapunasaunat. Käytössäsi on myös keskuksen virtuaalisalit.

Klikkaamalla tuotetta pääset suoraan verkkokauppaan!

KERTAKÄYNTI 15€

Kertakäyntiin sisältyy yksi ohjattu ryhmäliikuntatunti ja/tai salitreeni, jonka jälkeen voit jäädä virtuaalijumppiin, saunomaan sekä hieroviin tuoleihin. Kertakäynti on mahdollista vastaanoton aukioloaikoina ja kerta maksetaan kassaan käteisellä, kortilla tai liikuntaedulla.