LASTENHOITO

Monipuolisessa lasten toiminnallisessa lastenhoitohuoneessamme riittää puuhaa perheen pienimmillekin. Aukioloaikoina hoitaja läsnä, muuten parkkia saa käyttää omatoimisesti. Yläkerran virtuaalisaliin saa myös ottaa lapset mukaan, eli lasten kanssa treenit onnistuvat siellä. Huomioittehan, että tilat jäävät siistiin kuntoon seuraaville ja omat jäljet on siivottuna.


Lapsiparkki aukeaa uudistettuna jälleen syyskuussa! Syyskauden parkki on avoinna ma-to klo 17-19.30 ajanvarauksella.

Varaukset Avoinna 24 kautta. Ikäraja 1v.

Hoitajina ovat Kiira, Minttu, Siiri ja Mikaela.
 

Muut tiedot:

  • Lastenhoito on tarkoitettu yli 1v ikäisille, jotka jo kävelevät itse

  • Ajanvaraukset lastenhoitoon Avoinna24-palvelun kautta. Muista klikata vastaanoton päätteeltä varaamasi lastenhoitoajat, näin lapsesi on kirjattu lastenhoitoon samalla tavalla kuin kirjaat itsesi salille, jumppaan tai virtuaalitunnille.

Minimiaika varauksiin on 30 minuuttia ja maksimiaika 2,5 tuntia. Varaa siis niin monta 30 minuutin jaksoa kuin tarvitset. Jos perheestäsi tulossa kaksi lasta hoitoon, tee varaus puhelimitse vastaanoton aukioloaikoina 045 1339155 tai sähköpostitse jarvenpaa@ladysalus.fi.


Lisätietoja:

Lastenhoitotilaa saa käyttää myös ohjatun lastenhoidon ulkopuolella vanhemman omalla vastuulla. Jätäthän tilan yhtä siistiin kuntoon kuin saapuessasi.

Lisätietoja saat vastaanotosta, lämpimästi tervetuloa!

Lady Salus lastenhoito

VARAA LASTENHOITO