TUTUSTU PERSONAL TRAINEREIHIMME

Lady Salus personal trainer Anne

Koulutus

FISAF-kuntosaliohjaaja, FAF-Personal Trainer, FIHF-Ravintovalmentaja, Lukuisia ryhmäliikuntakoulutuksia.
 

Erityisosaaminen

Toiminnallinen harjoittelu, ravintovalmennus, kiinteytys, painonpudotus, pienryhmävalmennus
 

Kielitaito

Suomi

Anne Björksten

Olen energinen ryhmäliikuntaohjaaja sekä Personal trainer. Itse haluan treenatessa haastaa itseni ja myös ryhmäliikuntaohjattavat. Yksilövalmennuksessa olen jämäkkä ja tavotteista tinkimätön, mutta treeni koostuu aina asiakkaiden toiveiden sekä rajoitteiden mukaan. Oli toiveenasi sitten parempi arjessa jaksaminen, kivuton keho, kehon muokkaus tai lihasmassan kasvatus, räätälöin ohjelman juuri sinulle. "Älä jätä huomiseen sitä minkä voit tehdä jo tänään!"

Lady Salus personal trainer Toni

Toni Nyberg

Koulutus

Trainerlab kuntosaliohjaaja ja personal trainer
 

Erityisosaaminen

Kiinteytyminen, voiman ja lihaksen kasvatus sekä yleisen hyvinvoinnin parantaminen
 

Kielitaito

 Suomi   Englanti

Haluatko saavuttaa tavoitteesi juuri sinulle sopivalla tavalla? Anna minun auttaa!

 

Lopeta pään hakkaaminen seinään ja löydä kanssani tapa, jolla sinä pystyt murskaamaan tavoitteesi. Onko kyse kehonmuokkauksesta, kiinteytymisestä, suorituskyvyn lisäämisestä, rakkaan harrastuksen löytymisestä tai  oman hyvinvoinnin lisäämisestä, minä pystyn auttamaan sinua. Erityisosaamistani on lihasmassan kasvatus & voimantuoton kehittäminen. Asioita joita meistä kaikki tarvitsevat. 

Autan sinua löytämään sinun elämäntilanteeseen tehokkaat työkalut, joilla pääset lähemmäksi myös niitä tavotteita joita et ole uskaltanut ääneen sanoa. Kanssani saat varmuuden, mitä tehdä ja miksi tehdä. Et saa pelkästään ohjelappua, jossa lukee mitä tehdä vaan saat myös perustelut asioille. Olemmehan kaikki omia, upeita yksilöitä joten sinun ei tarvitse väkisin tehdä jotain mikä ei sinulle sovellu.

Olen energiapakkaus, joka jaksaa kannustaa sinua kun itse siihen ei pysty.  Innostan & motivoin valmennettaviani löytämään oman polkunsa kohti maalia. Olen vaativa, koska haluan sinun saavuttavan tavoitteesi. 

 Kaikki tiet vievät Roomaan. Anna minun auttaa sinua löytämään sinulle paras mahdollinen tie. Onko se yksilövalmennusta, pienryhmää, etävalmennuksia, koti- ja ulkotreenejä?  Ota yhteyttä reippaasti joko puhelimitse, sähköpostilla tai hihasta nykimällä.

 

''TTTT -Tehokkaasti Turvallisesti Tuloksia Tuottava''

 

 

-Personal Trainer Toni Nyberg

Olen iloinen, energinen ikiliikkuja ja nautin haastaa itseäni uusiin kuntoilumuotoihin. Pidän siitä tunteesta, mikä kehoon tulee treenien jälkeen, kun tietää tehneensä jotain!

Toivon saavani tämän tunteen asiakkaillenikin, kuitenkin heidän omien voimavarojensa puitteissa.

 

Olen harrastanut useita eri urheilulajeja, kuten kamppailulajeja ja yleisurheilua, mutta suurimpana haasteenani on ollut Red Bull 400 ylämäkijuoksu. Rinnalle tähän kestävyyskuntoiluun olen ottanut erilaisia kursseja voimaharjoittelusta.

Oma henkilökohtainen tavoitteeni on kehittää voiman eri osa-alueita.

 

Valmentajana olen tarmokas ja kanssani tulet saavuttamaan tavoitteesi, sillä minä pyrin tukemaan sinua haasteista huolimatta niin hyvinä kuin huonoina hetkinä.

Vahvuuteni on positiivinen elämänasenne, jonka näet meidän yhteisissä treeneissämme.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

-Iina

image0.jpeg

Iina Musakka

Koulutus
Sertifioitu personal trainer (Fitfarm), ryhmäliikunnanohjaaja (useita lajeja), erä- ja luonto-opas
Merkonomi, Filosofian maisteri, Arkeologi

 

Erityisosaaminen

Kuntoliikunta, elämäntapamuutokset ja tavoitteeseen valmentaminen, kuntosali- ja voimaharjoittelu, kestävyysharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu

Kielitaito

Suomi  Englanti