top of page
Lady Salus personal trainer Toni

PERSONAL TRAINING

Henkilökohtainen valmennus voi olla ajankohtaista, kun haluat lisää tehoa treeneihisi, motivaatio tökkii tai haluat aloittaa elämäntapamuutoksen. Personal Trainerimme kohtaavat jokaisen valmennettavan yksilönä, jolloin varmistetaan että treenit palvelevat juuri sinun tavoitteitasi. Valmentajan kanssa treenaat turvallisesti, tuloksellisesti ja tehokkaasti.

LADYN PERSONAL TRAINERIT

Anne B.jpeg

ANNE BJÖRKSTEN

  • FISAF kuntosaliohjaaja

  • FAF Personal trainer

  • FIHF ravintovalmentaja

  • Lukuisia ryhmäliikuntavalmennuksia

Olen energinen ryhmäliikuntaohjaaja sekä Personal trainer. Yksilövalmennuksessa olen jämäkkä ja tavotteista tinkimätön, mutta treeni suunnitellaan aina asiakkaiden toiveiden sekä rajoitteiden mukaan. Oli toiveenasi sitten parempi arjessa jaksaminen, kivuton keho, kehon muokkaus tai lihasmassan kasvatus, räätälöin ohjelman juuri sinulle. "Älä jätä huomiseen sitä minkä voit tehdä jo tänään!"

Toniuusi.jpeg

TONI NYBERG

  • Trainerlab kuntosaliohjaaja

  • Trainerlab Personal trainer

  • Ryhmäliikuntaohjaaja

Autan sinua löytämään sinun elämäntilanteeseen tehokkaat työkalut, joilla pääset lähemmäksi myös niitä tavotteita joita et ole uskaltanut ääneen sanoa. Kanssani saat varmuuden, mitä tehdä ja miksi tehdä. Et saa pelkästään ohjelappua, jossa lukee mitä tehdä vaan saat myös perustelut asioille. Olemmehan kaikki omia, upeita yksilöitä joten sinun ei tarvitse väkisin tehdä jotain mikä ei sinulle sovellu. Olen energiapakkaus, joka jaksaa kannustaa sinua kun itse siihen ei pysty.  Innostan & motivoin valmennettaviani löytämään oman polkunsa kohti maalia. Kaikki tiet vievät Roomaan. Anna minun auttaa sinua löytämään sinulle paras mahdollinen tie. Onko se yksilövalmennusta, pienryhmää, etävalmennuksia, koti- ja ulkotreenejä?

iina.jpeg

IINA MUSAKKA

  • Fitfarm Personal Trainer

  • Erä- ja luonto-opas

  • Ryhmäliikuntaohjaaja

Olen iloinen, energinen ikiliikkuja ja nautin haastaa itseäni uusiin kuntoilumuotoihin. Pidän siitä tunteesta, mikä kehoon tulee treenien jälkeen, kun tietää tehneensä jotain! Toivon saavani tämän tunteen asiakkaillenikin, kuitenkin heidän omien voimavarojensa puitteissa. Valmentajana olen tarmokas ja kanssani tulet saavuttamaan tavoitteesi, sillä minä pyrin tukemaan sinua haasteista huolimatta niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Vahvuuteni on positiivinen elämänasenne, jonka näet meidän yhteisissä treeneissämme.

PT yhteydenotto
PERSONAL TRAINING-YHTEYDENOTTOLOMAKE
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko Lady Saluksen asiakas?
Halumasi henkilökohtainen valmentaja

Kiitos yhteydenotostasi, Personal trainer on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

bottom of page