top of page

Yli 300 tallennettua tuntia käytössäsi missä ja milloin tahansa Ladyn aktiivisena asiakkaana!Lady Saluksen aktiivisten asiakkaiden suljetut nettisivut! Ladyn aktiivisena asiakkaana sinulla on käytössäsi missä ja milloin tahansa reippaasti yli 300 erilaista tallennettua ryhmäliikuntatuntia, Les Mills OnDemand-palvelut sekä päivittäin livestriimattavat ryhmäliikuntatunnit - Ladyn tuttujen ohjaajien johdolla! Et tarvitse erillisiä "appeja" voidaksesi nauttia tunneista, tarvitset vain internet yhteyden ja tilan jossa harjoitella.

Miten pääsen sivustolle? Rekisteröidy aktiivisten asiakkaiden omille nettisivuille internetsivujemme kohdasta KIRJAUDU, jonka löydät yläpalkin oikeasta kulmasta tietokoneella ja tabletilla, mobiililla (puhelimella) kirjaudu nappulan löydät oikean yläkulman pinkin valikkopainikkeen alta. Rekisteröidy käyttäjäksi kirjaamalla pyydettävät tiedot. Hyväksymme manuaalisesti jokaisen rekisteröitymisen, jotta sivuille ei pääse kuin maksavat asiakkaat, eli et välttämättä saa samalla sekunnilla hyväksymisilmoitusta- malta hetki. Kun sinut on hyväksytty, kirjaudu sivuille sähköpostillasi sekä salasanallasi, joka pyydettiin rekisteröitymisvaiheessa. Ladyn asiakkaiden omilta nettisivuilta löydät ajankohtaiset aikataulut sekä tallenteina kattavan ja monipuolisen määrän ohjattuja ryhmäliikuntatunteja meidän omien ohjaajiemme johdolla, päivittäiset livelähetykset sekä lisänä kansainväliset Les Mills OnDemand- tunnit, joita voit tehdä missä ja milloin tahansa- ilman huolta aikatauluista. Olemme jaotelleet meidän ohjatut tallennetut tunnit omiin kategorioihinsa (kehonhuolto, lihaskunto, liikkuvat tunnit, 20 minuutin tunnit, kehonpainotunnit), jotta sinun on helppo löytää juuri sinulle sopiva tunti näppärästi vain yhden klikkauksen päästä. Les Mills- sivulta löydät linkin ilmaiseen 30 päivän Les Mills On Demand-palveluun, josta löydät yli tuhat erilaista Les Mills-tuntia - omat suosikkisi sekä paljon paljon muita mahtavia tunteja! Tarjoamme myös Ladyn asiakkaille On Demand- palveluun erittäin edullisen kuukausihinnan, jos jatkat palvelun käyttäjänä.


Live- sivustolta pääset livenä mukaan päivän livestriimattaville tunneille. Kurkkaa livelähetysten aikataulu Live- sivustolta ja tulee mukaan treenaamaan kanssamme samaan aikaan kuin asiakkaat jumppasalissakin. Kuvaamme sivustolle kattavasti uusia tunteja joka kuukausi - niin niitä tuttuja turvallisia kuin myös uutuuksia, kuten nämä 20 minuutin tunnit.


Kuinka pystyn tekemään tunteja? Kun sinut on rekisteröity sivustolle, kirjaudu sisään ja tämän jälkeen paina nimeäsi, joka ilmestyi KIRJAUDU nappulan tilalle. Painamalla nimeäsi huomaat, että saat auki tämän suljettujen sivujen menun, joka ei näy muuta kuin sivuille hyväksytyille jäsenille. Menusta löydät eriteltyinä

 • Les Mills

 • Kehonhuoltotunnit

 • Lihaskuntotunnit

 • Liikkuvat tunnit

 • 20 minuutin tunnit

 • Kehonpainotunnit

 • Live

 • kuntosali kotona

Klikkaamalla esimerkiksi lihaskuntotunnit, saat auki kaikki monipuoliset tallennetut lihaskuntotuntimme. Haluat esimerkiksi tehdä Tonin johdolla kahvakuula-tunnin, alta näet apuja niin mobiiliversioon kuin tietokoneversioon tuntien katsomisesta sekä kuinka näet mitä välineitä tunneilla tarvitaan. Voit striimata videot älytelevisioosi ja näin näet tunnit isolta ruudulta näppärästi. Tämä siis vain aktiivisille asiakkaille, jotka maksavat kuukausimaksujaan. Jos olet tauolla, "blokkaamme" sinut ja pääset takaisin sivustolle taukosi jälkeen. Jos et taukosi jälkeen pääse sivustolle, laita meille viestiä. Valitettavasti lisenssoituja tunteja sivustolle emme pysty lisäämään / tallentamaan, kuten esimeriksi Zumba-tunnit.

Puhelimella:

 • Valitse Kahvakuula

 • Paina kahvakuulan kuvaketta Play-nappulan vierestä, älä paina play-nappulaa

 • Saat auki kaikki kuvaamamme kahvakuula-tunnit

 • Paina tunnin nimeä (sininen ympyrä kuvassa) ja saat auki tunnilla käytettävien välineiden listanTietokoneella:

 • Valitse kahvakuula

 • Paina video pyörimään play-kuvakkeesta

 • Klikkaa vasemman yläkulman Ladyn logoa ja tuntinimeä

 • Näin saat auki listan tunneilla tarvitsemistasi välineistä videon alle

Oikein ihania ja turvallisia treenihetkiä kaikille tallennettujen tuntiemme parissa!bottom of page