top of page

Huippu-uutuus Ladylla: Neurosonic!

Haluamme vastata nykypäivän kuormitukseen liikuntapalvelujen lisäksi myös palautumis- ja rentoutuspuolta kehittämällä ja jatkossa meiltä löytyykin hierovien tuolien ja infrapunasaunojen lisäksi myös Neurosonic Plus-divaani! Kyseessä on rentoutusohjelma, joka on suunniteltu lievittämään stressiä, edistämään unen laatua ja palautumista kokonaisvaltaisella tavalla.


Mikä Neurosonic? "Neurosonicia suositellaan esimerkiksi aktiiviliikkujille, urheilijoille, diabeetikoille, liikuntarajoitteisille sekä ylipainosta kärsiville. Se vaikuttaa aineenvaihduntaan, nestekiertoon, lihasjännitykseen, lihasväsymykseen ja palautumiseen. Neurosonicin avulla voidaan lievittää stressiperäisiä oireita ja unihäiriöitä."

Jokainen tarvitsee päivään rentoutumishetkiä, mutta meditointi ei ole aina aivan helppoa kaiken kiireen keskellä. Nyt se on tehty kaikille helpommaksi: Asetu pötköttelemään divaanille, valitse tabletilta sopiva ohjelma, pistä kuulokkeet korviin, vedä viltti päälle ja nauti! Neurosonic löytyy hierovien tuolien huoneesta ja käyttö on asiakkaillemme veloituksetonta. Ajanvaraus avoinna24:n kautta, niin pääset aina siihen aikaan divaanille rentoutumaan, kun oma aika on varattu. Laite on käytettävissä ainakin alkuun vain vastaanoton aukioloaikoina tai kun henkilökuntaa on paikalla. Ajanvarauksen ja vapaat ajat löydät täältä. Miten Neurosonic toimii? "Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta. Teknologia ohjaa käyttäjänsä mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu." Ei muuta kun Ladyt rentoutumaan! :)
bottom of page