top of page

Uutuus jäsenillemme! Saliohjaus pienryhmässä 0€.1.12. alkaen pilotoimme saliohjelman pienryhmäohjauksen Ladyn kuukausijäsenille (pääjäsenyys tulee olla Lady Saluksella) sekä vuosikorttilaisille!

Onko tuttu tunne että olet hommannut salikortin, mutta et oikeastaan tiedä miten pääset treenissä alkuun, tai laitteet eivät ole sinulle tuttuja?

Nyt pääset heti alkuun ammattilaisen opastuksella. Voit osallistua pienryhmäohjaukseen ajanvarauksella kerran hintaan 0€!

Ryhmään otetaan kerrallaan max 4hlö ja ajat tulee varata viimeistään edellisenä päivänä Avoinna 24:stä. Saliohjelma tehdään pääosin laitteilla ja kyse on koko vartalon perusohjelmasta (1-jakoinen) ja ohjeistus perusvoiman kehittämiseen.

Ajan voi varata uusi Ladylle liittyvä kuukausijäsen tai vuosikorttilainen tai jo olemassa oleva kuukausijäsenemme tai vuosikorttilainen. Myös Black Fridayn 6kk korttilainen. Pääjäsenyys tulee olla Lady Saluksella.

Ohjaajana toimii Janna.

Mikäli palvelu koetaan tarpeelliseksi ja väkeä riittää, jatkamme palvelua pilotin jälkeenkin. (Pilotti on hiihtolomaan vko 8 2023 saakka.)


HUOM! Tämä pienryhmäohjaus ei kuulu tutustumisviikkoon, määräkortteihin tai Kunto Saluksen jäsenille joilla on yhteiskäyttö Ladylle, vaan pääjäsenyys tulee olla Ladylla.Comments


bottom of page