TOIMINTAMALLIT AJALLE 1.-31.3.

 • Kuntosalilla saa kuntoilla samaan aikaan vain 10 henkilöä ja kuntosalille saat tulla vain ennakkovarauksella, joka tapahtuu Avoinna24-palvelun kautta- kortti tulee leimata vastaanoton päätteellä ja sinun tulee painaa varaamasi ajat näytöltä

 • Varaukset kuntosalille ovat 30 minuutin "sloteissa" ja voit varata itsellesi maximissaan 3*30 minuutin ajan per päivä. Pyydämme myös, että lasket treenisi keston ja varaat vain tarvitsemasi ajan

 • Virtuaalijumppiin ennakkovaraus Avoinna24-palvelun kautta- kortti tulee leimata vastaanoton päätteellä ja näytöltä tulee painaa varaamasi ajat

 • Henkilökunta tulee tarkistamaan onko sinulla varaus salille/ virtuaaliin ja jos sinulla ei ole varausta henkilökunta pyytää sinua poistumaan - Jatkuva valvonta on ehto, että sali saa pysyä auki

 • Ryhmäliikuntatunneille saa osallistua samaan aikaan 10 asiakasta ja jokaisen asiakkaan tulee varata paikkansa tunneille ja kulkea sovittuja reittejä pitkin saliin ja ulosa- ei kortin leimausta!

 • Vahva maskisuositus ennen ja jälkeen treenin

 • Pukukaapit, vastaanoton sohvat, muut keskuksen tuolit, hierovattuolit, saunat, suihkut ja osa lämmittelylaitteista nyt pois käytöstä.

Lady Salus toimintaohjeet

KULKEMINEN JA POISTUMINEN

 • ison jumppasalin tunneille vain ja ainoastaan kulku ison jumppasalin päädyn rappukäytävästä (se kaikista perimmäinen rappukäytävä pääovelta katsottuna)

 • ison jumppasalin tunneilta poistuminen jumppasalista, eli riisu kengät rappukäytävässä tullessasi ja kanna ne jumppasaliin yhdessä ulkovaatteidesi kanssa

 • yläkerran tunneille (LadyFit ja hybriditunnit) kulku FysioLinkin ovesta, eli ensimmäinen rappukäytävän ovi Ladyn pääoven vieressä

 • yläkerran tunneilta poistuminen ison jumppasalin päädyn rappukäytävästä

 • sisäpyöräilytunneille kulku ison jumppasalin päädyn rappukäytävästä, eli tämä joka on kauimpana pääovelta katsottuna

 • sisäpyöräilytunneilta poistuminen ison jumppasalin päädyn rappukäytävästä, eli samasta ovesta josta tulitkin tunnille

 • kuntosalille ja virtuaalitunneille kulku pääovesta

 • kuntosalilta ja virtuaalitunneilta poistuminen FysioLinkin ovesta (ensimmäinen rappukäytävä Ladyn pääoven vieressä)

Pääovi tulee olemaan nyt kokoajan lukossa, vaikka vastaanotto onkin paikalla. Kulku pääovesta kuntosalille ja virtuaalijumppiin siis omalla kulkuavaimella/- tägillä.

Rappukäytävien ovet henkilökunta avaa tullessaan töihin / ohjaamaan ja sulkevat illalla viimeisen tunnin päätyttyä.

Saat tulla Ladylle 5 minuuttia ennen varaamasi tunnin alkua, et yhtään aiemmin, jotta missään tilassa ei ole samaan aikaan yli 10 henkeä.

Jos olet tottunut ottamaan alkulämmön esimerkiksi juoksumatolla ennen ryhmäliikuntatunnin alkua, tulee sinun jatkossa varata kuntosaliaika tälle lämmittelylle!

Ryhmäliikuntatunneille siis tullessasi ET leimaa itseäsi vastaanoton päätteellä!

 

Ohjaajat saavat tunneille ilmoittautuneiden nimilistat, jotka he käyvät läpi tunnin alussa ja henkilökunta kuittaa sinut nimilistan mukaan tunnille jälkikäteen! Eli et saa kulkea pääovesta tullessasi ryhmäliikuntatunnille! Katso yltä mistä ovesta saat kulkea!

Nyt koska tunneille on todella rajoitettu määrä osallistujia, haluamme tarjota nämä tunnit vain Ladylle maksaville asiakkaille, eli Saluksen jäsenenä et nyt voi poikkeusaikana ilmoittautua mukaan Ladyn tunneille.

Muistutuksena vielä, että pukutilat, hiljainen huone (hierovattuolit), vastaanoton sohvat sekä ,lastenhoito on nyt suljettu kahden seuraavan viikon. Toivomme myös, että asiointi vastaanottoon tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse - ei ylimääräistä trafiikkia ja liikehdintää!

Henkilökunnalla on siis lupa poistaa sinut keskuksesta, jos sinulla ei ole varattua aikaa salille, virtuaaliin tai ryhmäliikuntaan! Toki katsomme aina tilanteen mukaan, jos tilaa on niin sitten tietenkin saat jäädä treenaamaan.

Tule maskin kanssa treenille ja nappaa maski pois vasta kun ohjattu tunti alkaa tai menet kuntosalille.

Lady Salus toimintaohjeet

Miten ja mistä varaukset tehdään?

Varaukset tehdään Avoinna24-palvelun kautta, jonne pääset näppärästi mm. internetsivujemme etusivulta (kohta ryhmäliikuntakalenteri), kohdasta palvelut > ryhmäliikunta, palvelut > kuntosali

Kaikki asiakkaamme ovat saaneet automaattisen kutsun Avoinna24-palveluun, kun saimme uuden järjestelmän käyttöön viime vuoden toukokuussa. Koska et ole tarvinnut kyseistä palvelua tähän päivään mennessä, voi olla että kutsu on hautautunut viesteihisi tai olet sen poistanut. Jos sinulla ei ole Avoinna24-palveluun tunnuksia etkä löydä kutsulinkkiä laita meille sähköpostia osoitteeseen jarvenpaa@ladysalus.fi niin lähetän uuden kutsulinkn sinulle.

Kutsulinkki on kertakäyttöinen, eli kun avaat sähköpostin ja painat siellä olevaa pitkää kutsulinkkiä tulee sinun heti rekisteröityä asiakkaaksi. Voit rekisteröityä samalla sähköpostilla, johon lähetimme kutsulinkin tai Facebook-tunnuksillasi, mutta huomaa että Facebook-tunniksissa tulee olla sama sähköposti, johon linkin lähetimme, jotta järjestelmä ymmärtää että kyseessä on sama henkilö.

Kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksi siirry kohtaan ajanvaraus. Valitse TYYPPI ja valitse listalta minne haluat varata ajan. Muista, että voit varata aikoja puolitoistatuntia putkeen kuntosalille ja virtuaaliin, eli 3*30 minuuttia. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen varaamistasi ajoista.

Muista myös tarvittaessa perua varaamasi ajat hyvissä ajoin, jotta paikkoja aukeaa muille käyttöön.

Miten perun varaamani tunnit?

Kirjaudu Avoinna24-palveluun ja valitse sieltä kohta omat sivut (oikea yläkulma). Omat sivut alta löydät tietosi sekä kohdat omat ajanvaraukset, omat tilaukset, suosikit, asetukset. Valitse kohta omat ajanvaraukset ja näin löydät kaikki varaamasi tunnit. Valitse tunti, jonka haluat perua ja paina tunnin kohdalla roskalaatikko kuvaketta. Saat peruutuksesta myös vahvistuksen sähköpostiisi.

Tunnin voit perua Avoinna24-palvelun kautta tuntia ennen varaustasi. Jos sinulle tulee yllättävä meno alle tuntia ennen varaustasi peru varauksesi soittamalla meille vastaanottoon vastaanoton aukioloaikoina numeroon 045 133 9155 ja vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella laita meille sähköpostia osoitteeseen jarvenpaa@ladysalus.fi.

Jos et muista perua varaamiasi tunteja, saat varauskiellon 4 viikoksi, eli nyt on tärkeää myös muistaa varaukset perua!

Vastaanotto palvelee 15.-31.3.

Vastaanotto palvelee 15.3.-31.3. ainoastaan sähköpostitse. Voit toki arkisin soittaa meille, mutta jos emme vastaa laita meille sähköpostia. Henkilökunta on paikalla joka päivä vaihtelevin kellon ajoin siivoilemassa, "vahtimassa" toimintaa sekä availemassa ovia. Jos sinulla on asiaa vastaanottoon, ilmoita ennakkoon tulostasi sähköpostitse tai nappaa henkilökuntaa hihasta ollessasi treenillä. Vastaanoton sähköpostiosoite = jarvenpaa@ladysalus.fi