top of page

TUNTIKUVAUKSET

Lihaskuntoa kehittävät ja kiinteyttävät tunnit

Core

Keskivartaloa muokkaava ja vahvistava tunti. Tunnilla treenataan monipuolisesti keskivartalon lihaksia kehon omalla painolla sekä mahdollisesti välineitä apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille.

Kahvakuula

Kahvakuula on toiminnallinen treeni, joka vaikuttaa koko kehoon. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Tunti on tiukka, mutta sopii myös kunnonkohottajille. 

Muokkaus

Muokkaus tunnilla tehdään helppoja, mutta tehokkaita lihaskuntoliikkeitä sekä nostetaan sykettä, jokainen oman kuntotasonsa mukaan. Liikkeet tehdään kehon omalla painolla sekä välineitä apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille. 

Vahva ylävartalo

Vahva ylävartalo-tunti on täsmätunti ylävartalolle, jossa käytetään välineitä sekä omaa kehonpainoa. Tunnilla vahvistetaan selän, rintakehän, hartioiden ja käsivarsien lihaksia tehokkailla ja yksinkertaisilla liikkeillä.

SykeVoimaHuolto

Tunnilla treenataan kolmea eri aluetta: aerobista, lihaskuntoa ja kehonhuoltoa, kutakin osuutta on 20 minuuttia. Saat siis kaikki tärkeät osa-alueet tehtyä yhden tunnin aikana hauskasti ja helposti! Aerobinen eli sykeosuus voi olla mitä vaan, missä saadaan mukavasti keho lämpimäksi ja sykettä nostettua. Maksimisykkeitä ei tällä tunnilla kuitenkaan tavoitella. Lihaskunto-osuudessa tehdään omalla kehonpainolla/pienillä välineillä tehokkaita harjotteita suurimmille lihasryhmille. Huolto-osuudesssa saadaan lisää liikkuvuutta kehoon ja palaudutaan treenistä.

Ikinuoret Ladyt

Ikinuoret Ladyt 60+ tunti on oma liikuntaryhmä yli 60-vuotiaille naisille. Tunnilla kehitetään erityisesti lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, kukin oman jaksamisensa mukaan. Tunnin jälkeen kahvitellaan porukalla

Kiertoharjoittelu kuntosalilla

Kiertoharjoittelu on tarkoitettu kaiken ikäisille asiakkaillemme ja tunti pidetään kuntosalilla. Tunnilla tehdään lihaskuntoharjoittelua kuntosalilaitteilla sekä vapailla painoilla fysioterapeutin valvovan silmän alla. Tervetuloa mukaan!

BODYPUMP®

BODYPUMP® on Les Millsin lisenssiunti, jossa käytetään levytankoa ja -painoja. Tunnin aikana treenaat kaikki kehon suurimmat lihasryhmät. Jokainen valitsee omat painonsa, jolloin voit seurata kehittymistäsi ja asettaa itsellesi tavoitteita. Ei sisällä askelsarjoja. 

Sweat & Burn

Sweat and burn on personal Trainer Toni Nybergin rasvaapolttava hikijumppa. Treeni koostuu monipuolisista liikkeistä jotka kohdistuvat pääosin kehon suuriin lihasryhmiin. Syke nousee, kunto kohoaa ja rasva palaa. Tunti sopii kovempaa treeniä hakeville.

RVP

RVP=Reisi-vatsa-pakara! Kaikille sopivalla tunnilla liikkeet ovat helppoja ja kohdistuvat reisiin, vatsaan ja pakaroihin. Liikkeissä voidaan käyttään kehon oman painon lisäksi välineitä.

Kuntoa ja kestävyyttä kehittävät tunnit

BODYSTEP®

Les Mills BODYSTEP®on energinen ja iloinen tunti, joka parantaa kuntoa, ponnistusvoimaa ja koordinaatiota. Tunnilla askellat Step –laudalle inspiroivan musiikin tahdissa, laudan tason voit säätää oman kuntosi mukaan. 

BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT® on energinen itsepuolustuslajeihin perustuva tunti, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita karatesta, taekwondosta, capoierasta, nyrkkeilystä ja Muay thai –tekniikoista. Tunnilla jokainen taistelee kuviteltua vastustajaa vastaan. Intensiivinen tehotreeni.

HIIT

HIIT eli High Intensity Interval Training -tunti on kiireisen kuntoilijan unelmatreeni. Tunti kestää 30min. Tunnin aluksi verrytellään ja lopuksi jäähdytellään. Treeniosiossa tehdään maksimaalisia työosuuksia ja levätään liikkeiden välissä lyhyitä jaksoja. Liikkeet ovat erilaisia juoksuja, hyppyjä ja kehonpainoliikkeitä. Joissakin liikkeissä käyttetään esim. levykiekkoja tai levytankoja. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita. Tämä tunti sopii kovemman treenin ystäville. Jos haluat tutkitusti tehokasta rasvanpolttoa tai parantaa aerobista kuntoasi, ota HIIT mukaan treeneihisi!

BODYATTACK®

30 min tehotreeni, joka on täydellinen lyhyt treeni päivääsi!

BODYATTACK on sporttinen ja aerobinen treeni, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tunnissa yhdistyvät aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joissa pysyy hyvin mukana. Liikkeisiin tarjotaan hypyttömät vaihtoehdot.

Iisi Spinning

Iisi Spinning on kevyt sisäpyöräilytunti, josta vasta-alkajankin on helppo aloittaa. Tunti kehittää ja ylläpitää peruskuntoa – toimii myös palauttavana harjoituksena kokeneemmalle polkijalle. Tunnilla keskitytään oikeaan ja turvalliseen pyöräilytekniikkaan. Tunti on kuntoa ja kestävyyttä kehittävä.

Syke Spinning

Syke Spinning kehittää peruskuntoa ja kestävyyttä. Tunnilla keskitytään oikeaan ja turvalliseen pyöräilytekniikkaan. Tunnilla opitaan myös tunnistamaan ja polkemaan eri sykealueilla – peruskestävyys, vauhtikestävyys, maksimikestävyys. Näin tunnin sisällä on vaihtelua eri sykealueilla ja tunti pysyy erittäin mielekkäänä. 

Retro Spinning

Retro Spinning sopii kaikentasoisille polkijoille (myös aloittelijoille), jossa alle 2000- luvun hitit siivittävät menoa! Tunti kehittää ja ylläpitää peruskuntoa – toimii myös palauttavana harjoituksena kokeneemmalle polkijalle. Tunti on kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. 

Tanssitunnit

AfroDance

AfroDance on täydellinen yhdistelmä treeniä ja tanssia! Suuret, vapaat ja luonnolliset liikkeet tarjoavat mahtavan fyysisen treenin samalla kun saat sisäistä energiaa, rentoudut ja unohdat arjen. Sekoitus erilaisista afrikkalaisista tanssityyleistä helpolla koreografialla. Tunnilla tanssitaan paljain jaloin. Tunti sopii kaikille. 

Dance

Dance- tunti on vauhdikas tanssitunti, jossa lämmittelyn jälkeen tehdään yksi tai useampi tanssisarja. Tyylilajit vaihtelevat tunnilla. Tärkeintä ei ole tekniikka, vaan tanssin riemu. Tunti sopii erityisesti tanssia harrastaneille tai harrastaville.

Kuntotanssi

Kuntotanssi on hauskaa ja hikistä tanssiliikuntaa! Tunnilla tanssitaan musiikkikappale kerrallaan mm. humpan, jenkan, rockin, salsan, cha cha, polkan tai bachatan tahdissa. Tälle tunnille et tarvitse lainkaan aikaisempaa tanssikokemusta, siksi tunti sopiikin kaikille ikää ja kuntoa katsomatta. Tunnin lopuksi lyhyet venyttelyt. 

Lattarit

Anna letkeiden lattarirytmien hurmata ja viedä mukanaan! Tällä tunnilla pääset tutustumaan eri lattaritansseihin, kuten salsa, samba, cha cha, reggaeton ja rumba. Alkulämmittelyiden jälkeen rakennamme pala kerrallaan 2-3 tanssityyliin mukaansatempaavat sarjat.

Just Dance

Tanssin huumaa, helppoja askelkuvioita, hymyä ja energistä iloittelua aivan mahtavassa seurassa. Just Dance on hyperhauska ja vauhdikas tanssillinen potpuri.

Helpot askeleet opetellaan suoraan musiikkiin kuten Zumbassa, mutta musiikkina voi olla miltei mitä tahansa, kuten; lattareita, discoa, hip hoppia, jazzia, rock´n rollia, musikaaleja, afroa, lavatanssia, itämaista, 70´-lukua, burleskia... Vain mielikuvitus on rajana! Tällä tunnilla poltat rasvaa samalla kun pidät hauskaa ja annat musiikin viedä.

Kehoa ja mieltä huoltavat tunnit

BODYBALANCE®

Les Mills BODYBALANCE® on joogaan, tai chiin ja pilatekseen pohjautuva kehon ja mielen tunti. Tunti kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa sekä opettaa rentoutumaan kiireenkin keskellä. 

Yin jooga

Yin joogassa haetaan tasapainoa ja pysähtymistä kaiken dynaamisen tekemisen ja kiireen keskellä. Yin joogan perusperiaatteena on harjoituksen tekeminen lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Lihakset saavat olla mahdollisimman rentoina, jolloin vaikutus kohdistuu sidekudoksiin. Venytykset ovat pitkiä, useita minuutteja kestäviä, sillä sidekudokset tarvitsevat aikaa venyäkseen. Erityisesti kylmänä vuodenaikana suositeltavaa on pukea ylleen pitkähihainen pusero ja sukat ettei tule kylmä. 

LA YIN JOOGA + ÄÄNIMALJAT: Tunti päättyy ihanan rentouttaviin äänimaljoihin, joita kuunnellessa saattaa vaipua untenmaille.. Ohjaaja soittaa äänimaljoja n. 30 minuuttia.

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMe - tunti koostuu myofaskiaalisesta liikkuvuusharjoittelusta, dynaamisesta täsmävenyttelystä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelusta ja turvallisesta faskiakäsittelystä pallolla.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla tehdään liikkuvuutta edistäviä liikkeitä, tehostetaan kehonpalautumista kuormituksesta. Tunnilla vaihtelevat dyynamiset ja staattiset liikkeet, joissa apuna voidaan käyttää pienvälineitä. Tuntii sopii kaikille.

Kehonhuolto + core

Kehonhuoltotunti aloitetaan helpoilla koko kehoa lämmittävillä ja valmistavilla liikkeillä. Tunnilla voidaan käyttää venytyksiin sekä avaaviin liikkeisiin keppejä, putkirullaa, lacrosse- palloa, jooga- venytyksiä sekä muita dynaamisia venytyksiä sekä avaavia liikkeitä. Tunnin lopuksi tehdään myös corea (keskivartaloa) vahvistavia liikkeitä. Tunti sopii kaikille.

Pilates

Pilates on syviä lihaksia vahvistava kehonhallintatunti ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Tunnin harjoitteet napakoittavat keskivartaloa, parantavat ryhtiä ja edistävät kehonhallintaa. Pilates sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

bottom of page