top of page

TUNTIKUVAUKSET

Lihaskuntoa kehittävät ja kiinteyttävät tunnit

Core

Keskivartaloa muokkaava ja vahvistava tunti. Tunnilla treenataan monipuolisesti keskivartalon lihaksia kehon omalla painolla sekä mahdollisesti välineitä apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille.

Kahvakuula

Kahvakuula on toiminnallinen treeni, joka vaikuttaa koko kehoon. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Tunti on tiukka, mutta sopii myös kunnonkohottajille. 

Kesämuokkaus

Muokkaus tunnilla tehdään helppoja, mutta tehokkaita lihaskuntoliikkeitä sekä nostetaan sykettä, jokainen oman kuntotasonsa mukaan. Liikkeet tehdään kehon omalla painolla sekä välineitä apuna käyttäen. Tunti sopii kaikille. 

Vahva ylävartalo

Vahva ylävartalo-tunti on täsmätunti ylävartalolle, jossa käytetään välineitä sekä omaa kehonpainoa. Tunnilla vahvistetaan selän, rintakehän, hartioiden ja käsivarsien lihaksia tehokkailla ja yksinkertaisilla liikkeillä.

Pepputreeni

Pepputreeni on täsmätunti kehon yhdelle isoimmalle lihakselle, pakaralle. Tule treenaamaan pyöreät ja vahvat pakarat! 

Vatsa-selkä

Vatsa-selkä- tunnilla tehdään 30 minuutin ajan täsmäliikkeitä vatsa- ja selkälihaksille kehon omalla painolla sekä vaihtoehtoisesti välineitä apuna käyttäen. Tule treenaamaan itsellesi vahva korsetti! 

SykeVoimaHuolto

Tällä uutuus-tunnilla treenataan kolmea eri aluetta: aerobista, lihaskuntoa ja kehonhuoltoa, kutakin osuutta on 20 minuuttia. Saat siis kaikki tärkeät osa-alueet tehtyä yhden tunnin aikana hauskasti ja helposti! Aerobinen eli sykeosuus voi olla mitä vaan, missä saadaan mukavasti keho lämpimäksi ja sykettä nostettua. Maksimisykkeitä ei tällä tunnilla kuitenkaan tavoitella. Lihaskunto-osuudessa tehdään omalla kehonpainolla/pienillä välineillä tehokkaita harjotteita suurimmille lihasryhmille. Huolto-osuudesssa saadaan lisää liikkuvuutta kehoon ja palaudutaan treenistä.

Ikinuoret Ladyt

Ikinuoret Ladyt 60+ tunti on oma liikuntaryhmä yli 60-vuotiaille naisille. Tunnilla kehitetään erityisesti lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, kukin oman jaksamisensa mukaan. Tunnin jälkeen kahvitellaan porukalla

Kiertoharjoittelu kuntosalilla

Kiertoharjoittelu on tarkoitettu kaiken ikäisille asiakkaillemme ja tunti pidetään kuntosalilla. Tunnilla tehdään lihaskuntoharjoittelua kuntosalilaitteilla sekä vapailla painoilla fysioterapeutin valvovan silmän alla. Tervetuloa mukaan!

BODYPUMP®

BODYPUMP® on Les Millsin lisenssiunti, jossa käytetään levytankoa ja -painoja. Tunnin aikana treenaat kaikki kehon suurimmat lihasryhmät. Jokainen valitsee omat painonsa, jolloin voit seurata kehittymistäsi ja asettaa itsellesi tavoitteita. Ei sisällä askelsarjoja. 

Sweat & Burn

Sweat and burn on personal Trainer Toni Nybergin rasvaapolttava hikijumppa. Treeni koostuu monipuolisista liikkeistä jotka kohdistuvat pääosin kehon suuriin lihasryhmiin. Syke nousee, kunto kohoaa ja rasva palaa. Tunti sopii kovempaa treeniä hakeville.

Reisi-vatsa-pakara

Reisi-vatsa-pakara! Tunnilla ei ole askellusta, liikkeet ovat helppoja ja kohdistuvat reisiin, vatsaan ja pakaroihin. Liikkeissä voidaan käyttään kehon oman painon lisäksi välineitä. Tunti sopii kaikille. 

Kuntoa ja kestävyyttä kehittävät tunnit

BODYSTEP®

Les Mills BODYSTEP®on energinen ja iloinen tunti, joka parantaa kuntoa, ponnistusvoimaa ja koordinaatiota. Tunnilla askellat Step –laudalle inspiroivan musiikin tahdissa, laudan tason voit säätää oman kuntosi mukaan. 

BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT® on energinen itsepuolustuslajeihin perustuva tunti, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita karatesta, taekwondosta, capoierasta, nyrkkeilystä ja Muay thai –tekniikoista. Tunnilla jokainen taistelee kuviteltua vastustajaa vastaan. Intensiivinen tehotreeni.

HIIT

HIIT eli High Intensity Interval Training -tunti on kiireisen kuntoilijan unelmatreeni. Tunti kestää 30min. Tunnin aluksi verrytellään ja lopuksi jäähdytellään. Treeniosiossa tehdään maksimaalisia työosuuksia ja levätään liikkeiden välissä lyhyitä jaksoja. Liikkeet ovat erilaisia juoksuja, hyppyjä ja kehonpainoliikkeitä. Joissakin liikkeissä käyttetään esim. levykiekkoja tai levytankoja. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita. Tämä tunti sopii kovemman treenin ystäville. Jos haluat tutkitusti tehokasta rasvanpolttoa tai parantaa aerobista kuntoasi, ota HIIT mukaan treeneihisi!

Porrastreenit

Porrastreenit Rampakan rappusissa personal trainer Toni Nybergin johdolla. Mukaan tunnille tarvitset hyvät lenkkarit, juomapullon sekä ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet. Varaa paikka tunnille etukäteen Avoinna24 palvelun kautta tai tule ilman ajanvarausta. Lähetämme paikan varanneille tekstiviestit, jos tunti joudutaan perumaan ja laitamme asiasta infoa Ladyn someen.

Iisi Spinning

Iisi Spinning on kevyt sisäpyöräilytunti, josta vasta-alkajankin on helppo aloittaa. Tunti kehittää ja ylläpitää peruskuntoa – toimii myös palauttavana harjoituksena kokeneemmalle polkijalle. Tunnilla keskitytään oikeaan ja turvalliseen pyöräilytekniikkaan. Tunti on kuntoa ja kestävyyttä kehittävä.

Syke Spinning

Syke Spinning kehittää peruskuntoa ja kestävyyttä. Tunnilla keskitytään oikeaan ja turvalliseen pyöräilytekniikkaan. Tunnilla opitaan myös tunnistamaan ja polkemaan eri sykealueilla – peruskestävyys, vauhtikestävyys, maksimikestävyys. Näin tunnin sisällä on vaihtelua eri sykealueilla ja tunti pysyy erittäin mielekkäänä. 

Toiminnallinen
treeni

Toiminnallisen treenin tunti on monipuolinen tunti, joka kehittää kokonaisvaltaista kehonhallintaa, voimakestävyyttä sekä liikkuvuutta. Treenissä käytetään välineitä sekä tehdään liikkeitä omalla kehonpainolla. Tunti on tarkoitettu treenaajille, jotka eivät pelkää treenata itseään sopivasti haastaen.

Tanssitunnit

AfroDance

AfroDance on täydellinen yhdistelmä treeniä ja tanssia! Suuret, vapaat ja luonnolliset liikkeet tarjoavat mahtavan fyysisen treenin samalla kun saat sisäistä energiaa, rentoudut ja unohdat arjen. Sekoitus erilaisista afrikkalaisista tanssityyleistä helpolla koreografialla. Tunnilla tanssitaan paljain jaloin. Tunti sopii kaikille. 

Dance

Dance- tunti on vauhdikas tanssitunti, jossa lämmittelyn jälkeen tehdään yksi tai useampi tanssisarja. Tyylilajit vaihtelevat tunnilla. Tärkeintä ei ole tekniikka, vaan tanssin riemu. Tunti sopii erityisesti tanssia harrastaneille tai harrastaville.

Kuntotanssi

Kuntotanssi on hauskaa ja hikistä tanssiliikuntaa! Tunnilla tanssitaan musiikkikappale kerrallaan mm. humpan, jenkan, rockin, salsan, cha cha, polkan tai bachatan tahdissa. Tälle tunnille et tarvitse lainkaan aikaisempaa tanssikokemusta, siksi tunti sopiikin kaikille ikää ja kuntoa katsomatta. Tunnin lopuksi lyhyet venyttelyt. 

Lattarit

Anna letkeiden lattarirytmien hurmata ja viedä mukanaan! Tällä tunnilla pääset tutustumaan eri lattaritansseihin, kuten salsa, samba, cha cha, reggaeton ja rumba. Alkulämmittelyiden jälkeen rakennamme pala kerrallaan 2-3 tanssityyliin mukaansatempaavat sarjat.

Zumba Fitness

ZUMBA® Fitness on kaloreita kuluttava tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Tunnin ajatuksena on tanssin ilo ja irroittelu. Menevän musiikin tahdissa tanssiessa arjen huolet unohtuvat. Tunti sopii myös aloittelijoille. 

Kehoa ja mieltä huoltavat tunnit

BODYBALANCE®

Les Mills BODYBALANCE® on joogaan, tai chiin ja pilatekseen pohjautuva kehon ja mielen tunti. Tunti kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa sekä opettaa rentoutumaan kiireenkin keskellä. 

Harmony

Harmony on Jukka Ruotsalaisen itse kehittelemä ihana kehonhuoltotunti, joka pohjaa tanssitekniikoihin, pilatekseen ja joogaan. Rauhallisen musiikin tahdissa tehty liikesarja kehittää tasapainoa, voimistaa kehoa ja lisää liikkuvuutta. Tunti sopii kaikille ja tunnin kesto 45 min.

FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMe - tunti koostuu myofaskiaalisesta liikkuvuusharjoittelusta, dynaamisesta täsmävenyttelystä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelusta ja turvallisesta faskiakäsittelystä pallolla.

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla tehdään liikkuvuutta edistäviä liikkeitä, tehostetaan kehonpalautumista kuormituksesta. Tunnilla vaihtelevat dyynamiset ja staattiset liikkeet, joissa apuna voidaan käyttää pienvälineitä. Tuntii sopii kaikille.

Kehonhuolto + core

Kehonhuoltotunti aloitetaan helpoilla koko kehoa lämmittävillä ja valmistavilla liikkeillä. Tunnilla voidaan käyttää venytyksiin sekä avaaviin liikkeisiin keppejä, putkirullaa, lacrosse- palloa, jooga- venytyksiä sekä muita dynaamisia venytyksiä sekä avaavia liikkeitä. Tunnin lopuksi tehdään myös corea (keskivartaloa) vahvistavia liikkeitä. Tunti sopii kaikille.

Pilates

Pilates on syviä lihaksia vahvistava kehonhallintatunti ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Tunnin harjoitteet napakoittavat keskivartaloa, parantavat ryhtiä ja edistävät kehonhallintaa. Pilates sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

bottom of page