top of page
 • Kuinka varaan paikan ryhmäliikuntatunneille?
  Siirry Avoinna24-palveluun ja kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla. Löydät ryhmäliikuntatunnit meidän Avoinna24 -sivulta kohdasta "Ajanvaraus", josta valitaan palvelun tyypiksi "Ryhmäliikunta". Näet kaikki tekemäsi varaukset Avoinna24 -sivujen omista tiedoista, joista varaukset myös tarvittaessa perutaan. Jos et ole saanut meiltä sähköpostiisi Avoinna24-palvelun kutsulinkkiä, laita viestiä osoitteeseen jarvenpaa@ladysalus.fi ja lähetämme sinulle kutsulinkin. Ilman kutsulinkin kautta luomiasi tunnuksia järjestelmä ei tunnista sinua asiakkaaksemme, vaan Avoinna24-palvelu herjaa sinulle "Tämän palvelun varaaminen on sallittu vain tietyille asiakasryhmille".
 • Kuinka perun varaamani ryhmäliikuntatunnin?
  Kirjaudu Avoinna24-palveluun ja klikkaa oma profiili -kuvaketta. Valitse tämän jälkeen kalenterikuvake ja näin sinulle avautuu kaikki tekemäsi varaukset. Painamalla roskakorikuvaketta tunnin kohdalla, jonka haluat perua, pystyt perumaan paikkasi tunnilta. Tunnin pystyt peruuttamaan Avoinna24-palvelun kautta tuntia (1h) ennen ryhmäliikuntatunnin alkua. Jos haluat perua tunnin alle tuntia ennen ohjatun tunnin alkua soita vastaanottoon vastaanoton aukioloaikoina numeroon 045 133 9155 ja vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella laita meille sähköpostia osoitteeseen jarvenpaa@ladysalus.fi. Ensisijaisesti peruutukset tulee tehdä itse omilla Avoinna24 tunnuksillaan.
 • Kuinka aktivoin elaskun?
  E-laskun tilaaminen onnistuu etsimällä laskuttajista Salus Ladies Oy:n ja lisäämällä tunnistetietoihin aiemmasta laskusta viitenumero (ensimmäinen lasku tulee aina sähköpostiin). Viitenumero vaihtuu jokaisessa laskussamme, eli ethän aseta maksua verkkopankkiisi toistuvaksi maksuksi, vaan tilaa e-lasku. Näin saat aina oikealla summalla ja viitenumerolla varustetun laskun.
 • Kuinka maksan työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla?
  Liikunta-/virikeseteleillä, -korteilla ja -mobiileilla voit maksaa jäsenmaksuja vastaanotossamme vastaanoton aukioloaikoina. Liikuntaedut laitetaan omalle "jäsentilillesi", josta ne lyhentävät jäsenmaksuja tai Personal Training -palveluita niin kauan kuin saldoa tilillä riittää. Kun saldo loppuu, jäsenmaksujen kuukausittainen laskutus jatkuu tavalliseen tapaan elaskuna, jonka olet jäsenyytesi alussa verkkopankkiisi luonut. Jos haluat maksaa laskujasi etänä mobiilipalvelulla kuten epassilla tai eazybreakilla, voit tehdä siirron kotoa ja laittaa meille viestiä osoitteeseen jarvenpaa@ladysalus.fi siirron tehtyäsi. Ilmoitus on tärkeää, jotta huomaamme siirtämäsi rahat heti ja saamme suorituksen kirjattua kassaan. Maksettuja liikuntaetuja ei palauteta eikä vaihdeta rahaksi.
 • Kuinka voin tauottaa asiakkuuteni?
  Asiakkuuden tauottaminen (koskee kuukausikortteja) tulee tehdä aina kirjallisesti joko vastaanotossa vastaanoton aukioloaikoina tai sähköpostitse osoitteeseen jarvenpaa@ladysalus.fi. Taukomahdollisuus koskee ainoastaan kuukausijäsenyyksiä, ei vuosikortteja eikä määräkortteja. Tauottaminen ei ole mahdollista toistaiseksi, vaan sinun tulee ilmoittaa meille aina tauon alkamis- ja päättymispäivämäärä. Tauotus menee kokonaisina kalenterikuukausina. Tauon pituutta voidaan muokata tauon aikana suuntaan tai toiseen tarpeen vaatiessa (jatkoilmoitus edellisen kuun 15.päivään mennessä). Tauon voi aina keskeyttää myös kesken kuukauden, jolloin laskutamme ainoastaan jäljellä olevista loppukuun päivistä. Tauosta tulee ilmoittaa meille aina edellisen kuukauden 15. päivään mennessä, jotta tieto ehtii mukaan laskutusajoihin. Jo muodostuneita laskuja ei hyvitetä. Poikkeuksena äkilliset vakavat loukkaantumiset ja pitkäaikaiset sairastumiset.
 • Kuinka voin irtisanoa asiakkuuteni?
  Kaikki kuukausiasiakkuudet ovat irtisanottavissa kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Tauko ei poista irtisanomisaikaa, eli tauolla ollessa irtisanottaessa irtisanomiskuukausi tulee maksettavaksi samanlailla kuin ilman taukoa. Irtisanominen tulee tehdä aina kirjallisesti liikuntakeskuksen jarvenpaa@ladysalus.fi sähköpostiosoitteeseen tai henkilökohtaisesti Lady Saluksen vastaanotossa sen aukioloaikoina.
 • Kuinka pääsen aktiivisena asiakkaana tekemään online-jumppia?
  Jäsensivustomme on osa kuukausikorttilaisten rajoituksetonta käyttöoikeutta. Rekisteröidy aktiivisten asiakkaiden omille suljetuille nettisivuille internetsivujemme kohdasta KIRJAUDU, jonka löydät yläpalkin oikeasta kulmasta tietokoneella ja tabletilla, mobiililla oikean yläkulman pinkin valikkopainikkeen alta. Rekisteröidy käyttäjäksi kirjaamalla pyydettävät tiedot. Hyväksymme jokaisen aktiivisen kuukausikorttilaisen jäseneksi. Kun sinut on hyväksytty, kirjaudu sivuille sähköpostillasi ja salasanallasi, jonka loit rekisteröimisen yhteydessä. Kirjautuminen tehdään samasta paikasta kuin rekisteröinti, alimmalta riviltä löydät kirjaudu sisään -kohdan. Tunnit on jaoteltu omiin kategorioihinsa (esim. kehonhuolto, lihaskunto, liikkuvat tunnit), jotta ne on helpompi löytää. Isoimpana kuvana näkyy uusin tunti ja sen alla neljä seuraavaa. Painamalla nuolesta "seuraava" löydät jokaisesta kategoriasta lisää tunteja.
 • Kuinka pystyn muuttamaan henkilötietojani kuten osoitetta tai sukunimeäni?
  Jos sinulla on tunnukset Avoinna24-palveluun, henkilötietojen muutokset tehdään Avoinna24-palvelun kautta henkilökohtaisesti kohdasta oma profiili. Jos sinulla ei ole tunnuksia Avoinna24-palveluun, laita meille viestiä muutoksista osoitteeseen jarvenpaa@ladysalus.fi tai piipahda vastaanotossa vastaanoton aukioloaikoina ja tehdään muutokset yhdessä henkilökunnan kanssa.
bottom of page