YRITYKSET & SEURAT

Yritysliikunta on tärkeä osa yrityksen työkykyä ylläpitävää toimintaa. Työntekijöiden terveys paranee, työ- ja toimintakyky lisääntyy, yleinen hyvinvointi ja tuottavuus nousee. Hyvä työkyky lisää työn tehokkuutta sekä vähentää sairauspoissaoloja. Henkilöstön fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn paraneminen vaikuttaa myös positiivisesti työviihtyvyyteen.

 

Liikuntaseuroilla lajista riippumatta kuuluu treenikauteen oheisharjoitteluita, jotka valmentaja joukkueelleen / ryhmälleen räätälöi. Haluamme monipuolistaa oheisharjoittelua ja tarjota seuroille ohjattuja ryhmäliikuntatunteja sekä virtuaalitunteja tukemaan oman lajin oheisharjoittelua. Tarvitsee joukkueesi / seurasi sitten kestävyysharjoitusta tai kehonhuoltoapuja, meiltä löydät etsimäsi alan ammattilaisten johdolla.


Lady Salus tarjoaa kattavan ja monipuolisen kattauksen erilaisia työhyvinvointiin sekä lajiharjoitteluun suunnattuja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Tuntien sisältö sekä kesto räätälöidään aina yrityksen / seuran toiveiden mukaan. 

OHJATUT TUNNIT:

  • Tanssitunnit: ZUMBA, kuntotanssi, Afrodance, lattarit

  • Kehonhuoltotunnit: venyttely, FasciaMethod, pilates, jooga, niska-hartia-selkä, rullailu, BODYBALANCE, selän hyvinvointi

  • Liikkuvat tunnit: BODYSTEP, HIIT, TONE, BODYCOMBAT

  • Sisäpyöräilytunnit: syke spin, basic, spin

  • Lihaskuntotunnit: kahvakuula, ylävartalotreeni, pakaratreeni, muokkaus, keskivartalotreeni, BODYPUMP, Reisi-vatsa-pakara, tabata, circuit, sweat and burn

 

Esimerkki yritykselle räätälöidystä tunnista: 

Asiakas toivoi sykettä nostattavaa liikuntamuotoa, joka sopisi kaikille ikää tai kuntoa katsomatta ja sisältäisi  myös kehonhuoltoa. Kävimme läpi eri vaihtoehtoja ja yhteistuumin päädyimme mukavaan Lattarit-tanssituntiin, jonka jälkeen rauhoituttiin vielä puolen tunnin kehonhuolto-tuntiin.

 

Esimerikki seuralle räätälöidystä paketista:

Toiveena oli saada koripallojoukkueelle mukava ja erilainen liikuntamuoto tavalliselle tunnin hölkkälenkille. Tarjosimme virtuaalisia sisäpyöräilytunteja ja yhden kokeilun jälkeen joukkue oli sitä mieltä, että näitä otetaan lisää. Lue lisää virtuaalitunneistamme ja ihastu monipuoliseen tarjontaamme.

 


HINNAT ALKAEN

  • Ohjattu ryhmäliikunta alk. 140€/h

  • Virtuaalitunnit alk. 60€/h

  • Useammasta kerrasta räätälöimme yrityksille / seuroille hinnat erikseen

  • pelkkä ryhmäliikuntatilan vuokra ilman ohjausta 50€/h

Kysy lisää yritys-/ seuratunneistamme sähköpostitse jarvenpaa@ladysalus.fi ja räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeille sopiva kokonaisuus.