top of page

TREENIKORTIT

Kaikki treenikortit (kerta- ja kuukausi) sisältävät käyttöoikeuden Lady Saluksen kuntosalille ja virtuaalisaleihin sekä oheispalveluihin: saunaan, infrapunasaunaan, Neurosoniciin ja hieroviin tuoleihin. Kuukausikorttilaiset saavat lisäksi käyttöönsä suljetun jäsensivuston, josta löytyy mm. satojen kotitreenivideoiden kirjasto.


Yhdistelmäasiakkuudet sisältävät mainittujen palveluiden lisäksi ohjatut ryhmäliikuntatunnit. Ryhmäliikuntatunneista julkaistaan kaudelle kalenteri, johon Lady Salus pidättää muutosoikeudet.

 

Treeniavain tulee lukea jokaisen treenin yhteydessä vastaanoton päätteelle. Ladattu treenikortti on aina henkilökohtainen, treenikortin väärinkäytöstä seuraa 150€ suuruinen sakko ja toistuvasta väärinkäytöstä kortin sulkeminen. Asiakas treenaa omalla vastuullaan. Lady Saluksen ikäraja on 15 vuotta.

 

Kuukausisopimukset
Joustavat kuukausisopimukset ovat voimassa toistaiseksi yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Kaikissa kuukausisopimuksissa on tauko-oikeus.

 

Kertakortit
Yksi kertakäynti on salitreeni tai salitreeni ja yksi jumppa, riippuen oletko valinnut kortin vain salille vai salille ja jumppiin. Kertakorteilla Neurosonicin käytöstä veloitus on 1krt/käyttö. Kerrat käytettävissä ilmoitetun voimassaoloajan. 14vrk sisällä voimassaoloajan päättymisestä lisäaikaa voi lunastaa hintaan 5€/vko tai ladata uuden kertakortin, jolloin vanhat kerrat siirtyvät uudelle maksutta. Kertakorteissa ei ole tauko-oikeutta, poislukien vakavat sairastapaukset.

Vuosikortit
Vuosikortit maksetaan etukäteen koko vuodeksi ja treenikortti päättyy automaattisesti maksetun kauden jälkeen. Vuosikorteissa ei ole tauko-oikeutta, poislukien vakavat sairastapaukset. Vuosikortin voi halutessaan myydä tai antaa eteenpäin kesken maksetun kauden, haltijan vaihto tehdään aina vastaanoton kautta kirjallisesti.

TREENIMAKSUT
Kuukausimaksu suoritetaan sovitun eräpäivän mukaisesti saapuvan laskun tiedoilla (eräpäivä on 1. päivä kutakin kuuta). Ensimmäinen lasku saapuu aina sähköpostitse, jonka tiedoilla asiakkaan on mahdollista tilata e-lasku omasta verkkopankista. Laskun voi suorittaa myös kassaan ennen eräpäivää ja asiakastilille on mahdollista myös ladata etukäteen saldoa, joka vähennetään laskuista niiden muodostuessa. Kuukausimaksun viivästyessä treenikortin käyttöoikeus keskeytyy, kunnes maksut ovat ajantasalla.

Viivästyneet laskut siirtyvät Finvoicer Oy:n perittäväksi ja niihin lisätään korkolain mukainen viivästyskorko sekä muistutusmaksu. Muistutus tulee aina suorittaa saapuneen muistutuksen tiedoilla Finvoicer Oy:lle. Maksamisen lopettaminen ei toimi irtisanoutumisilmoituksena tai lopeta asiakkuutta.

TAUOTUS JA IRTISANOUTUMINEN
Kuukausisopimukset voi tauottaa 1-12 kalenterikuun aajaksi veloituksetta ilmoittamalla tauosta kirjallisesti (sähköposti tai vastaanotto) viimeistään 14vrk ennen kalenterikuukauden alkua. Taukoaika ei kerrytä mahdollista peruskautta. Muiden kuin kuukausisopimusten tauottaminen on mahdollista vakavissa sairastapauksissa lääkärintodistusta vasten. Irtisanoutumiskuukausi ei voi olla taukokuukausi.

Voit milloin tahansa päättää kuukausisopimuksen yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Irtisanoutumisesta on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostilla tai vastaanottoon, irtisanoutuminen astuu voimaan Lady Saluksen kuittauksella.

SALIETIKETTI
Huomaathan sopimusehtojen lisäksi myös lukea salin säännöt, joita sitoudut noudattamaan. Huomioi treenilläsi muut treenaajat, heitä roskat roskiin ja pyyhkäise hiet laitteista. Lady Salus ei vastaa kadonneesta tai varastetusta omaisuudesta. Lapset eivät saa oleilla treenialueella, lapsiparkkimme palvelee Ladyja ilmoitettuina aukioloaikoina. Salietiketin ja/tai yleisten käytöstapojen merkittävästä ja/tai toistuvasta laiminlyönnistä voi seurata treenioikeuden katkaisu sekä porttikielto.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Henkilökuntamme auttaa mielellään, mikäli treeneistä tai käytännöistä herää kysyttävää!

Yleisesti

  • Riisuthan ulkokengät eteisessä

  • Kulkuavain on henkilökohtainen ja se tulee aina leimata vastaanoton päätteeseen

  • Ystäväsi on tervetullut tutustumaan keskukseen vastaanoton aukioloaikoina vastaanoton kautta

  • Kortin väärinkäytöstä seuraa 150€ suuruinen sakko

  • Palauta käyttämäsi välineet aina paikoilleen (levypainot, kumpparit yms) niin kaikkien on mukavampi treenata

  • Ladyn tarjoamat shampoot, dödöt yms. ovat tarkoitettu kaikille vapaasti käytettäväksi - älä vie kotiin!

Jumpissa

  • Tule tunneille ajoissa

  • Ota jumppaan vastaanoton lukijasta lipuke ja anna se ohjaajalle

  • Palauta jumppavälineet puhdistettuina paikoilleen tunnin jälkeen

LADY SALUKSEN SÄÄNNÖT JA EHDOT

Säännöt

Sopimusehdot

bottom of page