top of page
_DSC5017.jpg

HINNASTO

KUUKAUSIKORTIT
Kuntosali 59€/kk
Yhdistelmä (sali + jumpat) 75€/kk


Päiväkortti (klo 4-15) Kuntosali 49€/kk

Päiväkortti (klo 4-15) Yhdistelmä 59€/kk

 

Opiskelija & eläkeläinen kuntosali 52€/kk

Opiskelija & eläkeläinen yhdistelmä 62€/kk

 

Kaikki kortit ovat kalenterikuukauden irtisanomisajalla olevia. Treenit ladataan aina omalle kulkuavaimelle, hinta 15€ ensimmäisellä latauksella. Laskutus kuukausittain, eräpäivä 1. päivä kutakin kuuta. Maksutavaksi käy myös kaikki työnantajien tarjoamat liikuntaedut, voit maksaa liikuntaeduilla jo saapuneen laskun tai siirtää liikuntaetuja etukäteen saldoon. Korteissa on myös tauotusoikeus. Tutustuthan tarkemmin sopimusehtoihin täältä.

 

Treenikortin voit aloittaa kätevästi verkossa tai Ladylla vastaanoton aukioloaikoina!

Kuukausikortit sopivat säännöllisesti treenaavalle ja sisältävät rajoituksettoman käyttöoikeuden. Käytössäsi on myös virtuaalitunnit, infrapunasaunat, hierovat tuolit, Neurosonic ja lapsiparkki.
_DSC5527.jpg
Kertakortit sopivat epäsäännöllisesti tai
noin kerran viikossa treenaavalle. Käytössäsi on myös virtuaalitunnit, infrapunasaunat, hierovat tuolit, Neurosonic ja lapsiparkki. Yksi kerta on käynti salilla tai yksi jumppa, jumpan jälkeen saa jäädä myös salille.  Neurosonicin käyttö 1 kerta /käynti.

KERTAKORTIT

10 x Kuntosali 99€, voimassa 3kk
25 x Kuntosali 199€, voimassa 6kk

10x Yhdistelmä 109€, voimassa 3kk
25x Yhdistelmä 219€, voimassa 6kk

Kertakortit ovat voimassa ilmoitetun ajan, lisäaikaa on mahdollista ladata 14vrk sisällä alkuperäisestä päättymispäivästä hintaan 5€/viikko. Mikäli lataat uuden kertakortin 14vrk sisällä edellisen päättymisestä, voidaan mahdolliset jäljelle jääneet kerrat siirtää uudelle kortille veloituksetta. Treenit ladataan aina omalle kulkuavaimelle, hinta 15€ ensimmäisellä latauksella. Maksutavaksi käyvät myös kaikki työnantajien tarjoamat liikuntaedut. 

 

Treenikortin voit aloittaa kätevästi verkossa tai Ladylla vastaanoton aukioloaikoina!

Kertakortit
Vuosikortit

KUNTO SALUS YHTEISKÄYTTÖ

Yhdistelmä Lady Salus + Kunto Salus 89€/kk
Yhdistelmäkortti sekä Ladylle että Kunto Salukselle! Sisältää kaikkien palveluiden käytön molemmilla saleilla kokopäiväisesti. 
Voimassa kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Meillä käy myös

Smartumsaldo.png
bottom of page