VIRTUAALIPALVELUT

VIRTUAALIPALVELUT LADYLLA

Haluatko jumpata ryhmäliikuntatunteja oman aikataulusi mukaan sinulle sopivana aikana? Meillä se on mahdollista! 


Lady Salus tarjoaa satoja erilaisia
virtuaaliryhmäliikuntatunteja
kahdessa eri salissa, joita voit hyödyntää aamuvarhaisesta yömyöhään. Voit tulla treenaamaan ennen työpäivää tai pitkän päivän päätteeksi ennen nukkumaanmenoa. Lisäksi asiakkaille on tarjolla omalle laitteelle laaja kattaus virtuaaleja jäsensivulla. Treenaa juuri silloin, kun sinulle sopii!

Lady Salus virtuaalipalvelut
Lady Salus virtuaalipalvelut

Virtuaalitunti on videolta tuleva tunti, jonka valitset ja käynnistät itse helppokäyttöisen kosketusnäytön kautta. Autamme tarvittaessa! Virtuaalitunnit ovat kaikkien aktiivisten asiakkaidemme (myös salikorttilaisten) käytössä aina virtuaalisalien ollessa vapaana ryhmäliikuntatunneista. 

Mikä on virtuaalitunti?

virtuaalipalvelut nettisivuilla

Aktiivisena asiakkaana sinulla on jäsensivulla yli 300 erilaista ryhmäliikuntatuntia käytössäsi missä ja milloin tahansa, missä sinulla on toimiva internetyhteys. Tunnit löytyvät tallenteina, joita voit tehdä missä ja milloin tahansa. Olemme jaotelleet ohjatut tallennetut tunnit omiin kategorioihinsa (kehonhuolto, lihaskunto, liikkuvat tunnit), jotta sinun on helppo löytää juuri sinulle sopiva tunti näppärästi vain yhden klikkauksen päästä.

Les Mills- sivulta löydät linkin ilmaiseen 30 päivän Les Mills On Demand-palveluun, josta löydät yli tuhat erilaista Les Mills-tuntia - omat suosikkisi sekä paljon paljon muita mahtavia tunteja! Tarjoamme myös Ladyn asiakkaille On Demand- palveluun erittäin edullisen kuukausihinnan, jos jatkat palvelun käyttäjänä. 

LIVE-välilehdeltä pääset mukaan Ladyn livelähetyksiin. Kurkista livelähetysten aikataulu kalenterista (löydät tämän live- välilehdeltä) ja tule mukaan kanssamme treenaamaan reaaliajassa tuttuja ja turvallisia tunteja meidän ikiomien ohjaajien johdolla.

Rekisteröidy aktiivisten asiakkaiden omalle sivulle kohdasta KIRJAUDU, jonka löydät yläpalkin oikeasta kulmasta tietokoneella ja tabletilla, mobiililla kirjaudu nappulan löydät oikean yläkulman pinkin valikkopainikkeen alta. Rekisteröidy käyttäjäksi kirjaamalla pyydettävät tiedot. Kun sinut on hyväksytty mukaan, kirjaudu sivuille sähköpostillasi ja aloita treenit! Omilta sivuilta löydät virtuaalituntien lisäksi ajankohtaiset aikataulut, tapahtumat sekä alkavat personal trainer pienryhmät näppärästi yhden välilehden alta.