top of page

VIRTUAALIPALVELUT

Meillä aikataulut eivät koskaan tule treenin esteeksi! Keskukselta löydät kaksi virtuaalisalia, joihin saat suosikkituntisi milloin vain pyörimään. Lisäksi kuukausiasiakkaamme saavat käyttöönsä kotitreenisivuston, joka kulkee mukana myös reissuun ja mökille!

OyEGVxTo.jpg

Virtuaalisalit

Virtuaalisalit löydät keskuksen alakerrasta samasta tilasta spinningpyörien kanssa ja yläkerran toisesta jumppasalista. Virtuaalijärjestelmät ovat aina päällä, eli voit jumpata niiden mukana milloin tahansa ohjattujen tuntien ulkopuolella. Järjestelmä on helppokäyttöinen, valitset vain ruudulta jumpan ja se käynnistyy automaattisesti.

Kotitreenit

Kotitreenivalikoimasta löytyy satoja treenejä kotona tehtäväksi! Kotitreenit ovat hyvä vaihtoehto kiireiseen päivään, kun et jostain syystä kerkeä salille tai jumppaan. Treenivideot kulkevat mukanasi myös esimerkiksi lomamatkalle, voit katsella niitä miltä laitteelta tahansa, jossa on internetyhteys.

Kotitreenisivulle pääset verkkosivujen yläreunasta kohdasta "Kirjaudu". Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tulee rekisteröityä 

ballu kotona.jpg
bottom of page