TUTUSTU VIIKKO

Lady Saluksella voit aina tutustua viikon ennen ostopäätöstä. Tutustumisen aikana käytössäsi on kaikki samat palvelut kuin vakituisilla treenaajillamme, eikä tutustuminen edellytä jatkoa.

Oman tutustumisjaksosi voit tilata näppärästi alla olevasta painikkeeta, tai tulla käymään vastaanotossa palveluaikoina. Treenit päättyvät automaattisesti tutustumisen jälkeen, mutta mikäli innostut jatkamaan, se onnistuu vastaanotossa tai kätevästi verkkokaupassa.

 

kOKEILE SALIA JA JUMPPIA

Lady Salus ryhmaliikunta
Lady Salus kuntosali_edited.jpg

Tutustumiseen kuuluu

Erillismaksusta saatavilla Personal Training ja Fysioterapia.

mitä asiakkaamme sanovat meistä

"Kiva kun on kuntosali vain naisille, mukava ja kotoisa ilmapiiri ja ohjaajat ryhmäliikuntatunneilla kuin henkilökunta vastaanotossa aivan huippuja. Erittäin hyvin ajateltu +60 vuotiaiden ryhmäliikunta, joka arkipäivälle jotakin ja useina päivinä monta jumppaa, joihin voit osallistua, vaikka olisit vanhempi leidi" - Eila 66v.​

"Ihana paikka ja ilmapiiri! Loistava tarjonta niin ryhmäliikuntatunteja, virtuaalitunteja kuin muitakin hyvinvoinnin palveluita. Monipuolinen kuntosali mahdollistaa kovemmankin treenin. Tärkeä osa arkeani!" - Siru 27v.

"Ladylla meno on parasta ikinä! Hyvät ja monipuoliset kuntosalilaitteet sekä ryhmäliikuntarjonta. Ihana henkilökunta sekä ilmapiiri. Joka päivä tarjolla tuoretta kahvia arkisin sekä Annen maukasta puuroa tiistai- ja torstaiaamuisin. Saunoissa on ihana rentoutua tuntien jälkeen ja ihanaa ettei tarvitse kantaa mukana omia pesuaineita. Yli kymmenen vuoden kokemuksella paras paikka ikinä." - Tarja 72v.